MORMORS KOLONIHAVEHUS

Det er lidt ”old-school” og ”kitsch” – men det er dæleme populært. Mormors kolonihavehus er – sammen med 1001 nat - vores mest populære temafest…

Skal festen frem for alt være sjov og afslappet – og samtidig være en temafest, som stort set alle kan relatere sig til – så er Mormors kolonihavehus det rigtige. 

De gennemgående træk i dekorationen er grønt græs, rød/hvid ternede duge, kulørte lamper, hvide stakitter, Dannebrog i flagstangen, hvide plastikmøbler – og naturligvis masser af Madam Blå kaffekander og ”Mormor nips”.

Forplejningen er f.eks. den store luksusplatte – krydret med masser af fadøl og fællessang…

”Det var et liv i sus og dus
i Mormors kolonihavehus,
i Mormors kolonihavehus” ♫♫♫"...

DISCOFEST

- eller 80'er fest om du vil...

Kan du huske det? John Travolta, Saturday Night Fever og Grease - masser af farvet lys og discokugler - højt hår, skulderpuder og stramme bukser med vide ben...

Det er den stemning vi finder frem igen - og når vi blander den med de fede hits fra 70-erne og 80-erne, er der garanti for fest og stemning!!!

I forhold til dekorationen og indretningen af festlokalet, tænker vi Studio 54 og Daddy's - med flotte loungemøbler, fuld gas på lyset og LP-plader i loftet.

Vi topper stemningen med kokkens egne versioner af rejecocktail, culottesteg m/flødekartofler og Banana Split - og vi fuldender setuppet med vores autentiske DJ og fantastisk live musik fra et af de bands, der er vokset op med discobølgen.

EN TUR I RUMMET

En temafest, hvor den gennemgående røde tråd er ”Rumrejsen år 2020”…

Festlokalet ombygges og dekoreres ala ”Outer Space” - med astronauter i loftet, og masser af planeter og måner i forskellige størrelser i hele rummet. Ved hver plads ligger en ”rumdragt” til gæsterne - og bordene er dekoreret med ”meteoritter fra det ydre rum” og glascylindre med knæklys.

Spacebaren serverer farverige Space drinks.

Scenen er sat for en uforglemmelig rumrejse...

KARNEVAL I RIO

Karneval - samba - og masser af gule og grønne farver...

Der skal pyntes op - til et brag af et karneval med masser af brasilianske flag, gult og grønt crepepapir og kulørte fjer. Vi er tæt på Copacabana - og i baggrunden skimtes Kristus-figuren på toppen af Corcovado-bjerget.

Middagen - som naturligvis er afpasset temaet - serveres ved borde dækket med rå duge, farverige lys og blomster og servietter i gule og grønne farver. Vores brasilianske Bossa Nova kvartet sørger for, at I kommer i den helt rette stemning.

Under middagen giver de flotte brasilianske mænd prøver på kampsporten Capoeira - og pigerne viser, hvordan man danser samba i Rio de Janeiro!!!

VINTERFEST

også kendt som "Den hvide fest"...

Som overskriften antyder, er aftenens tema VINTER, IS og HVIDT. Alt i salen holdes i hvidt - og den blålige lyssætning underbygger stemningen.

Salen pyntes med store flotte enkle og nøgne træer. Træerne dekoreres med glaslanterner med levende lys - og drysses med glimmer, som gør at lyset reflekteres smukt. Fra loftet hænger de store smukke snefnug og istapper.

Bordene er naturligvis "hvidt i hvidt" - elegant dekoreret med iskrystaller, prismer og hvide cala´er…

Isskulpturer pryder rummet - og selv baren er bygget i is.

Det er så smukt at man næsten får kuldegysninger...

FESTIVAL

Hold jeres egen festival...

"Lad os flytte SmukFest her til – og holde en festival indendørs i en hal, så vi er dækket ind i forhold til vejret.” Det har været bagtanken og ambitionen bag temaet ”Festival”…

Hvis pladsen tillader det, bygger vi flere scener op - f.eks. "Stor Scene" i den ene ende - og en mindre "Lille Scene" i den modsatte ende.

Selve ”Festivalpladsen” - i området mellem scenerne - er præget at de mange farverige madboder, hvorfra der servers ægte festivalmad. Mellem de store madboder, er der også plads til mindre boder med lækkerier som f.eks. pandekager, softice, kaffe, popkorn m.m.. Den store ”hovedbar” er naturligvis centralt placeret på pladsen!

Ved en række af boderne er der opstillet borde og bænke – og det hele er indhegnet med lavt hegn, for på den måde at skabe små intime miljøer. Borde og bænke under træerne på festivalpladsen giver ekstra siddepladser til festivaldeltagerne.

De mange ægte træer og grene ved boderne, på pladsen og ved scenerne underbygger festivalstemningen - og leder tankerne hen på bøgeskoven ved Skanderborg.

"Hva' så publikum - er I der?..."

DINNER AND DANCE

Så skal den lange kjole, tuxedoen og danseskoene findes frem...

Vi  finder inspiration til temaet i 1930’ernes USA.  Her møder vi de store bigbands og personligheder som Fred Astaire, Louis Armstrong og Duke Ellington.

Dekorationen er centreret omkring den store scene med trappen ned til dansegulvet. Trappen er med til at sikre, at vores konferencier og kunstnerne på scenen opleves som værende ”tæt på”.

Bordene i salen er enkle – men stilfulde – og de små huricanelamper på bordene giver præcis den afdæmpede belysning, vi alle genkender fra film fra datidens danseklubber.

Der bydes naturligvis op til dans mellem retterne.

En elegant temafest - der kræver både en konferencier og et "big band"...

AFTERSKI

"Hey Baby - Uhh, Ahh ♫♫♫"...

Mon ikke alle, der har været på skiferie kender denne klassiker med DJ Ötzi - og mon ikke alle husker den fantastiske stemning i baren, når musikken buldrer, Jägerbombs er linet op på bardisken og der danses i skistøvler og tophue på bordene!!!

Vi bringer den østrigske alpestemning frem - og pynter lokalet med bla. en skibar i træ, et gavlparti fra en skihytte, trætønder, grantræer og masser af gamle ski og kælke.

Let's party...

GALLA

Det er stilfuldt - det er lækkert - det er klassisk...

Der behøver jo ikke at være et egentligt tema - det kan jo også bare være super elegant...

Er der noget så flot som et klassisk veldækket bord - med hvid dug, levende lys i flotte kandelabre, blomsterdekorationer, høje slanke vinglas, elegant service og tallerkner fra Royal Copenhagen?

Menuen på dagen er naturligvis "det bedste - af det bedste" - fra jeres eget køkken - eller fra én af vores mange catering-partnere.

Inviter dine gæster til galafest - og lad borddækningen og menuen løfte arrangementet og sætte stemningen...

HAWAII

Hula-hula piger med blomsterkranse - og glad musik...

De flotte hula-hula piger byder naturligvis velkommen med farverige blomsterkranse - og det autentiske steelband slår de klassiske steelpan-rytmer an.

Dekorationen er præget af strandstemning med bambusbarer, palmer, kokosnødder og kulørte lamper m.m.

Menuen på denne aften er grill- og barbecueinspireret - med MASSER af friske frugter.

I baren jonglerer bartenderne med flaskerne - på bedste Tom Cruise manér - og charmerer gæsterne med højt humør og farverige drinks.

JAGTTEMA

Det oplagte tema til jægerens store fest...

Vi dekorerer festlokalet med træer, grene og stubbe - udstoppede fasaner og harer - og måske nogle af jægerens egne trofærer.

Menuen er naturligvis "vildt" - og vinen er selvsagt velvalgt - for den kulinariske oplevelse er, sammen med dekorationen, grundstenene i dette arrangement.

Der blæses velkommen og velbekomme med jagthorn - og ingen er længere i tvivl om, at dagens vært er Jæger med stort J.

FEST I AKVARIET

Hold jeres næste fest i Akvariet i Tivoli...

Det unikke Akvarium i Tivoli pryder hele den ene side af Akvariefoyeren.

Her kan vi holde jeres firmarrangement - og I kan bla. nyde synet af en fascinerende sorttippet revhaj og mange andre farvestrålende koralrevsfisk, der svømmer forbi under middagen.

Akvariefoyeren ligger under Koncertsalen.

JULEFROKOST

Travlt i december? Lad Event Specialisten tage slæbet...

Vi hjælper gerne med "alt fra A-Z" - uanset om julefrokosten skal holdes i egne lokaler eller ude i byen. Vi er naturligvis behjælpelig med at finde de egnede lokaler, den for jer rigtige julemenu, den helt rigtige underholdning - og temaet eller den "røde tråd" til festen.

Sammen aftaler vi rammerne - så du efterfølgende kan fokusere på dit normale virke, mens vi arrangerer og klargør det hele for dig/jer.

Lad os komme i gang! - kontakt os allerede i dag.

JULETRÆSFEST

Juletræsfest - i firmaet - for børn og voksne...

Inviter jeres samarbejdspartnere - og/eller medarbejdere med familier og børn - til en hyggelig juletræsfest, hvor I ønsker hinanden ”God Jul – og tak for i år”.

Vi indretter en række spændende juleværksteder til børnene – julemanden kigger naturligvis forbi - vi klipper julehjerter - og spiller måske julebanko, mens der serveres saftevand, julegløgg og masser af æbleskiver.

Har I ikke plads i egne lokaler, finder vi et hyggeligt landsted – med mulighed for juletræsfældning.

GOD JUL.

TRUCKERFEST

10-4 - we got us a convoy...

Her er der virkelig mulighed for, at slippe tøjlerne løs… På med kasketten - frem med træskoene, de slidte cowboybukser og den hullede undertrøje. Her kan alle være MÆND for en aften. Stemningen er bramfri – og tonen direkte…

Dekorationen er en blanding af ”diner” og ”værksted” – præget af bordopdækning med rødternede duge, bildæk, olietønder og pin-up plakater.

Countrymusik. 10-4!

HØSTFEST

Målet er nået – høsten er i hus – tid til fest...

Festen holdes i ”laden” – med den gamle hestevogn, halmballerne og mælkejungerne. Påklædningen er rødternet skovmandsskjorte og cowboybukser – og menuen er som Mormor ville have lavet den. En glad efterårsfest, hvor følgende indslag er oplagte:

  • Square dance / Line dance
  • Hønsebingo
  • Gummistøvlekast
  • Slå-søm-i
  • Brændesavning
  • Bueskydning

OKTOBERFEST

Heidipiger, tyrolerbukser og store fadøl…

Vi genskaber stemningen fra de store bayerske øltelte – med trætønder, træer, masser af flag og bannere i loftet, og opdækning ved de traditionelle borde/bænkesæt med blå og hvidternede duge.

Menuen serveres fra buffet – og indeholder naturligvis klassikere som pølser, spareribs, saltkringler, Apfelstrudel - og MASSER af fadøl.

Det er tid til tysk schlagermusik og fællessang!

BEACHPARTY

Så er der fest på Malibu Beach…

Vi sætter stemningen med stranddekoration, med bla. båltønder, badedyr og surf brædder.

I kommer med ”babes” og ”strandløver”.

Vi tænder den store grill – fylder strandbaren med masser af farverige drinks – og beder den hippe DJ fyre godt op i den tunge bas!!!

Let us party all night.

 

 

Se også vores Galleri

TOP