Event Specialisten skaber gladere medarbejdere og tættere kunderelationer...

Event Specialisten er et professionelt eventbureau - med mere end 20 års erfaring indenfor planlægning og afholdelse af kreative og professionelle medarbejder- og kunde-arrangementer...

Vi er specialister i skræddersyede temafester, event opstillinger og dekorationer, hospitality-arrangementer - og udlejning af møbler og særlige effekter til messer og fester.

Vi "bygger" i stor udstrækning vores arrangementer fra gang til gang - i tæt dialog med vores kunder og i samarbejde med vores mange partnere.

Event Specialisten tilbyder at varetage dele af jeres arrangement - eller tage det fulde ansvar - og dermed tilbyde en samlet løsning, hvor I sparer tid på planlægning og udførelse - og får en løsning tilpasset netop jeres behov...

 

Vi håber, at I her på vores hjemmeside bliver inspireret til at prøve os i forbindelse med jeres kommende arrangementer.

I er naturligvis meget velkomne til at kontakte os for yderligere oplysninger - eller for et uforpligtende møde, hvor vi kan tale om, hvad Event Specialisten kan gøre for netop jeres virksomhed.

Morten Thomsen

Ejer

Nina Thomsen

Ejer

UDVALGTE UDTALELSER OG REFERENCER

SAS Institutes 25-års jubilæumsfest var en stor succes og vil blive husket som en stor perle blandt mange SAS-fester. Mange tak til Morten og Nina for stor professionalisme, fleksibilitet og originalitet.

Lisbeth Storm-Jørgensen

SAS Institute

Gitte Christiansen

Hewlett Packard
Tusind tak for en sjov, underholdende og meget udbytterig dag. Det var en stor succes, og jeres Oscar arrangement er den bedste form for teambuilding, vi nogensinde har oplevet.
Man mødes altid med stor professionalisme, smil og overskud. I skal have en stor tak for en fantastisk sommerfest, der af flere i virkshomheden omtales som "den bedste fest i NNIT's historie".

Maria Tanil Kirkegaard

NNIT A/S
REFERENCER
TOP