SEGWAY

Ny, sjov og udfordrende teambuildingaktivitet for ALLE. Fra 8-300 personer i spændende konkurrence mod hinanden...

Du ser dem oftere og oftere – disse mærkelige ”elektriske løbehjul”, som kommer susende – helt lydløst - gennem storby-billedet. Turister på sightseeing – eller politiet på patrulje...

Hos Event Specialisten anvender vi imidlertid segways på en helt anden måde!!! I samarbejde med dygtige og erfarne instruktører tilrettelægger vi en aktivitetsdag, hvor I bruger segwayen som redskab ifm. teambuilding.

I kører på segway – og inddelt i hold skal I, via styrket samarbejde, konkurrere mod de andre hold. Det er sjovt og lærerigt på en anderledes måde.

Vores arrangementer kan afvikles på jeres egen lokation - eller på udvalgte steder – indendørs eller udendørs - hele året. Priser fra kr. 4.000,- ved 8 personer.

Kontakt Event Specialisten og hør mere om mulighederne for at anvende segways – f.eks. i forbindelse med dit næste afdelingsarrangement.

BANKO

17, 55, "Gamle Ole" - BANKO...

Banko er IKKE bare noget man gik til i røgfyldte haller for mange år siden... Bankospil er faktisk en af vores helt store succes'er - et sikkert hit hos virksomhedens medarbejdere.

Her er der lejlighed til at mødes med sine kunder, kolleger og familie under helt afslappede former. Normalt kombinerer vi bankospillet med forskellige former for lotteri, hvor der er mulighed for at vinde store og flotte præmier. Typiske gevinster er cykler, fjernsyn, digitale kameraer, chokolade, vin, CD-gavekort, vinkurve, købmandskurve, køkkenudstyr, brugsting og meget meget mere.

Event Specialisten medbringer alt hvad der skal bruges til arrangementet - herunder personale, bankoplader, gevinster, evt. lydanlæg etc. Alt hvad I skal sørge for er at booke en dato - resten klarer vi.

Arrangementet varer ca. 2½ - 3 timer. En del virksomheder vælger at lade medarbejdere betale for bankoplader samt lotteri - og kan på den måde delvist finansiere arrangementet.

BUESKYDNING

Brug bueskydning som teambuildingaktivitet - eller som et afslappende indslag på afdelingsmøder eller kundemøder...

Vores bueskydningsarrangementer tilrettelægges og afholdes i samarbejde med professionelle og erfarne instruktører. Vi anvender kun kvalitetsudstyr - og vi sikrer, at I får den rigtige introduktion og løbende vejledning,  så alle får en god oplevelse med hjem.

Bueskydningen kan afvikles på jeres egen lokation eller på udvalgte steder – indendørs eller udendørs - hele året.

Priser fra kr. 4.000,- ved 10 personer.

Super sjov og udfordrende aktivitet for ALLE - i grupper fra 10 personer...

LAND ROVER KØRSEL

Prøv kræfter med en Land Rover. Kom på Land Rover tur - og få hjælp af en erfaren instruktør...

Foråret, sommeren og efteråret er sæson for god terrænkørsel - og Event Specialisten kan tilbyde gode oplevelser på Tirsbæk Gods ved Vejle.

Få en uforglemmelig oplevelse med kunder eller kollegaer.

Kør Rover i naturskønne omgivelser - sammen med en erfaren instruktør - og afprøv nye sider af dine evner som chauffør.

Kombiner eventuelt oplevelsen med lerdueskydning. Mulighederne er mange...

TEAMBUILDING

Struktureret indlæring - og samhørighed i gruppen...

Betegnelsen ”teambuilding” anvendes i dag i mange forskellige sammenhænge. For Event Specialisten er teambuilding ”en aktivitet for en større eller mindre gruppe, som – gennem et struktureret indlæringsforløb - har til formål at styrke den enkelte deltager og samhørigheden i gruppen”.

Vores teambuilding aktiviteter ligger i mange tilfælde ganske tæt på vores incentives – dog med den store forskel, at der i teambuilding aktiviteterne indgår en decideret indlæring.

Vores teambuilding aktiviteter og tilbud spænder meget bredt – og fælles for dem alle er, at de altid tilrettes målrettet netop jeres ønsker og behov.

Event Specialisten samarbejder i denne sammenhænge med landets bedste og dygtigste ”teambuildere” – og sikrer på den måde at vi fra arrangement til arrangement – og fra kunde til kunde – kan sammensætte den helt rigtige løsning.

Kontakt os for yderligere information og tilbud.

SPORTSARRANGEMENTER

Oplev Champions League, Formel 1 og Ryder Cup...

De store nationale og internationale sportsbegivenheder bliver i stadig større grad, en central del af mange kunde VIP-arrangementer.

Event Specialisten tilbyder løbende billetter og VIP-arrangementer i forbindelse med disse sportsbegivenheder.

Vi sørger for billetter, ophold forplejning, transport m.m. - så I blot skal koncentrere jer om jeres kunder og begivenhederne på banerne.

Tag f.eks. med Event Specialisten til:

 • Fodbold: Landskampe, Champions League
 • Golf: Ryder Cup, Dubai Classic
 • Håndbold: VM, EM
 • Formel 1: Monaco, Silverstone
 • Tennis: Wimbledon
Hold løbende øje med vores tilbud her på siden - eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du fremover får vores nyheder direkte i din mailboks.

I EN KÆLDER FULD AF VIN

Vinstokkene slynger sig over markerne i Avedøre Landsby - blot 8 km fra Rådhuspladsen...

Ja – hvem skulle tro det – men der dyrkes faktisk masser af god vin i Danmark.

Tag på rundvisning på vingården og i vinkælderen, hvor fremstillingen er i fuld gang.

Vinavlerne hos Dansk VinCenter fortæller om vindyrkning i det sjællandske og Danmark generelt – og naturligvis er der mulighed for prøvesmagning af flere af de gode danske vine...

GOLFSPILLER FOR EN DAG

Prøv kræfter med dette vidunderlige spil, hvor teknik og mentalitet er afgørende faktorer...

Arrangementet er både for nybegyndere og erfarne golfspillere.

For jer med lidt eller slet ingen golf-erfaring: I mødes på driving range og får en grundig introduktion og vejledning - inden I dyster i en spændende turnering over 9 huller. Dagen afsluttes med præmieoverrækkelse - og naturligvis skal dagens oplevelser vurderes og diskuteres over en god bid mad i golfklubbens restaurant.

Og for de mere golf-erfarne: Lej et helt golfanlæg for en dag. Vi arrangerer en professionel golfturnering med gunstart, matchledelse, gode præmier etc. En unik mulighed for at samle forretningsforbindelser til en konkurrencepræget og alligevel afslappet dag på golfbanen...

FORMEL 1 I MONACO

Oplev racerbilernes kongeklasse i Monacos smalle gader...

Formel 1 grand prix i Monacos legendariske smalle gader er en oplevelse for sig.

Oplev på nærmeste hold lyden fra de brølende motorer, når de drøner forbi med op i mod 250 km i timen. Banen i Monaco er Formel 1 karavanens absolut mindste – men samtidig også den bane med traditionelt størst garanti for dramatik. Kun kørere med nerver af stål og vovemod udover det sædvanlige, har chancen for at vinde dette løb.

Indkvartering på hotel. Tribunepladser på banen. Afhentning i lufthavnen i helikopter eller Ferrari. Middag på Michelin restaurant eller luksus lyst-yacht.

Ja – i Monaco er listen næsten uendelig og alt er muligt...

TRÆPARKOUR

"Træ-parkour" - "klatrebaner" - "High robe courses"...

Det er gys - men det er sjovt. Styrk samarbejdet - og flyt de personlige grænser. Prøv "Træ-parkour" til jeres næste firmaarrangement...

I samarbejde med dygtige og erfarne instruktører tilrettelægger vi en aktivitetsdag, hvor I udfordres på klatrebanerne i trætoppene. I klatrer i reb fra trætop til trætop - og undervejs skal i forcere de mange spændende forhindringer.

Event Specialisten samarbejder med flere forskellige baner - og kan derfor tilbyde et setup der præcist matcher jeres ønsker. Banerne veksler fra de små lette baner i få meters højde - til de sejere baner i mere end 20 meters højde.

Alle kan være med - og alle kan blive udfordret.

Kontakt Event Specialisten og hør mere om mulighederne.

GRUPPEREJSER

Kontakt os - og hør hvordan vi kombinerer vores knowhow med det bedste fra rejsebranchen...

I samarbejde med dygtige rejsearrangører, skræddersyr vi jeres grupperejse.

Vi finder den rigtige location - vi sikrer de rigtige billetter - og naturligvis den rigtige eksekvering af det program vi sammen har planlagt for turen.

Som eventbureau har vi masser af idéer til jeres næste grupperejse - uanset om I vil flyve luftballon over savannen, eller have ski under fødderne...

EN DAG PÅ SLOTTET

Kom med bagom slottet eller herregården...

Normalt er Danmarks fornemmeste herregårde og slotte ikke ”almindeligt tilgængelige” – men enkelte private slotte åbnes dog lejlighedsvis for særlige grupper.

Inviter kunder, samarbejdspartnere, medarbejde eller ledelsen på en eksklusiv dag indenfor voldgraven.

Hør historien om slottet, spis i Riddersalen og nyd kaffen i Biblioteket.

Programmet kan skræddersyes helt efter jeres ønsker

SE ITALIEN I EN FERRARI

Oplev Italien på en anden måde...

Inviter dine kunder eller medarbejdere på en anderledes oplevelse i Italien. I lufthavnen venter Ferrari’er og Lamborghini’er på jer. I de næste 24 eller 48 timer opleves Italien fra disse skønne superbiler.

Der gøres holdt ved nogle af de bedste seværdigheder, udsigtspunkter, vingårde og spisesteder.

En HELT unik oplevelse!!!

RECEPTIONER

Læn dig tilbage - og nyd din reception. Lad Event Specialisten tage slæbet...

En vellykket reception er ofte et spørgsmål om, at have fokus på detaljen.

Det kræver tid, kreativitet og en hel del planlægning. Event Specialisten har den professionalisme og de erfaringer, der skal til, for at I kan få netop den sparring og hjælp, der gør Jeres arrangement til en unik oplevelse.

Vi kan skabe rammen om jeres reception, hvad enten det er direktørens 25-års jubilæums-reception, housewarming i helt nye lokaler - eller noget helt tredje der skal fejres.

Vi kan levere mad til alle typer af receptioner - uanset om der er tale om røde pølser med tilbehør, eksotiske pindemadder eller gourmetanretninger.

Event Specialisten sørger for det hele - lige fra leje af borde og service, dekoration af jeres lokaler - til personalet til servering og afrydning m.m. I skal blot nyde Jeres eget arrangement.

CURLING

”Skøjt, fej og glid..."

Indstil sigtekornet til en sjov og anderledes eftermiddag i hinandens selskab. Dyrk konkurrence genet - men bevar det kolde overblik.

I mødes til et let måltid bestående af sandwich og kolde drikkevarer. Her vil der være mulighed for lidt uformelt og hyggeligt samvær.

Efterfølgende vil I få en grundig introduktion i regler, udstyr og teknik. Der vil være mulighed for lidt opvarmning, så alle bliver fortrolige med banen og den glatte is. I inddeles i hold, og spillet afvikles i et cupsystem, så der spilles hold mod hold.

Under hele aktiviteten vil der være forplejning i form af drikkevarer og snacks.

Efter nogle sjove timer på isen kåres dagens vindende hold – og arrangementet afsluttes med en kold øl eller vand og en snak om dagens oplevelser.

Arrangementet tilbydes i vinterhalvåret.

WHISKEY SEJLADS

En aften med sejl, sækkepibe og skotsk whisky...

Inviter kunderne med til en skotsk aften på havet - hvor det handler om hyggeligt samvær, lækkert mad og gode maltwhiskies.

I samarbejde med vores leverandører leverer vi skibet, hyggen, whiskyen og den store oplevelse.

Arrangementet tilbydes i perioden april-oktober.

INCENTIVES

Incentives – belønningsrejser – ”fedterøvsture” – kært barn har mange navne...

Hvad vi kalder det kan variere – men kendetegnende er det, at der er tale om arrangementer, hvor det primære mål som oftest er at præmiere og motivere deltagerne - og skabe nu energi og interesse for den givende part.

Event Specialisten har gennem årene arrangeret en lang række incentives arrangementer i større og mindre målestok. Vores incentive arrangementer spænder fra den lille afdeling der prøver kræfter med en Land Rover – over salgsafdelingen der inviterer kunder og samarbejdspartnere til koncert med Madonna – til den fælles skitur til Schweiz for alle firmaets medarbejdere eller turen i luftballon over savannen i Kenya.

Kontakt Event Specialisten når dit næste incentives arrangement skal planlægges. Vores idékatalog bugner af spændende forslag - og vores vision er jo netop at hjælpe virksomheder til at ”skabe gladere medarbejdere og tættere kunderelationer”...

KONFERENCER

Brug for hjælp til jeres næste konference?

Ved afholdelse af konferencer og seminarer er der mange forhold at tage hensyn til... Hvor og hvornår skal arrangementet afholdes?, hvor mange bliver I?, hvilke krav stilles til lokalerne, omgivleserne, forplejningen osv. osv.

Event Specialisten har gennem mange år afholdt en lang række konferencer og seminarer for vore kunder - og vi har således i vort daglige arbejde tæt kontakt og nært samarbejde med en perlerække af konferencesteder. Uanset hvilke behov I måtte have, kan vi hjælpe med at finde det helt rigtige sted til jeres næste konference eller seminar.

Vi hjælper også med det praktiske i forhold til lokaleopstiling, teknik, forplejning, eventuel underholdning - og onsite personale til at forkæle og servicere gæsterne.

MUSIKALSK AFTEN

Lad musikken fylde dit sind...

Inviter firmaets kunder, partnere eller medarbejdere til en helt uforglemmelig musikalsk oplevelse - i privaten hos en af Danmarks allerdygtigste pianister.

Aftenen vil byde på en musikalsk oplevelse - udover det sædvanlige - med flot musik spillet på et pragtfuldt Steinway flygel, og krydret med spændende fortællinger om musikken, komponisterne og teknikken ved at spille.

Vi mødes i pianistens pragtfulde hjem i Virum til velkomstdrinks og hyggeligt samvær. Efterfølgende serveres en lækker buffet med tilhørende gode vine. Middagen indtages i stuerne og rundt om den smukt oplyste indendørs swimmingpool. Vi slutter middagen med en kop kaffe og en cognac.

Mens kaffen nydes sætter vores pianist sig til flyglet. Den næste ca. 1½ time vil I leve jer fuldstændig ind i musikkens verden - og opleve musikken på en helt ny måde. Vi garanterer for en helt fantastisk oplevelse, som uden tvivl vil blive husket i lang tid fremover…

OUTDOOR EXPERIENCE

"Outdoor-dag”, ”kanindræber-dag”, ”survival-dag” – kært barn har mange navne. Faktum er dog, at der her er action for enhver smag...

Fra Gilleleje Havn går I ombord i 2 highspeed RIBs – og så går det løs. Tværs over Øresund til Kullen, langs klipperne til spidsen hvor der laves landgang i en naturhavn. Det endelige program for dagen sammensætter vi i fællesskab inden turen. Følgende er dog oplagte muligheder på Kullen:

 • Trekking
 • Klatring
 • Caving
 • WalkiTalki-safari
 • Kajak-sejlads langs klipperne
 • Rapelling

  Arrangementet tilbydes i perioden april-oktober.

 

 

Se også vores "Galleri"

TOP